Maak je Verkeersouderteam compleet (en krijg een cadeautje)

21 april 2022

Vele handen maken licht werk. Dat geldt zeker voor jouw inzet als verkeersouder. Daarom hebben we dit voorjaar mooie aanbieding: meld je nu een nieuwe Verkeersouder aan, dan krijgen jullie allebei iets leuks in de brievenbus!

Als verkeersouder kun je altijd wel hulp gebruiken bij je verkeersactiviteiten. Het is soms wel een uitdaging om andere ouders te vinden die willen helpen. Iedereen is al zo druk en school doet natuurlijk wel vaker een beroep op ouders. Lees onze 8 tips om het iets makkelijker te maken om ouders te vragen voor verkeersactiviteiten op school

Kijk dus eens om je heen en vraag andere ouders om je te helpen als Verkeersouder. Dit voorjaar hebben we een speciale actie: meld je nu een nieuwe Verkeersouder aan, dan krijgen jullie allebei iets leuks toegestuurd. 

De spelregels

  • Meld een nieuwe verkeersouder aan vóór 1 juli 2022
  • Dan krijgen jullie allebei het superleuke boekje 'Omdenken in opvoeding'. Omdenken is 'van een probleem een mogelijkheid maken'. Dit boekje staat vol met grappige illustraties en laat zien hoe je de techniek van omdenken kunt inzetten in de opvoeding.