Veilig fietsen bij gladheid in de winter

14 november 2017
Fietsen met glad weer winterboekje voorkant

Sneeuw is geweldig! Hopelijk gaat het ook deze winter weer lekker sneeuwen. Maar kou zorgt ook voor gladde wegen. En dat is lastig, want veel kinderen gaan op de fiets naar school. Hoe kun je als ouder ervoor zorgen dat je kind veilig naar school kan fietsen in de winter? En hoe maak je een fiets winterklaar? Met deze tips gaat je kind veel veiliger naar school. Bespreek ze dus vooral met je zoon of dochter.

Verkeersexamen 2018

11 oktober 2017

Nieuw: nu ook een digitaal verkeersexamen. Naast het gebruikelijke theoretische examen, is er dit schooljaar voor het eerst ook een volledig digitaal verkeersexamen beschikbaar. Een beperkt aantal scholen kan op 5 april 2018 meedoen met de pilot voor dit nieuwe digitale examen.

 

Succesvol partnership Nickelodeon en Veilig Verkeer Nederland

22 september 2017

Donderdag 14 september jl. waren wij aanwezig bij het Partnerevent van Nickeodeon/Viacom. Sinds voorjaar 2017 werken wij samen met Nickelodeon met als doel meer bewustwording te creëren bij jonge kinderen en hun ouders als het gaat om verkeersveiligheid en verkeersvaardigheid. Uiteindelijk natuurlijk om kinderen veiliger in het verkeer te laten bewegen. Nickelodeon en VVN doen dit onder de vlag van “Veilig met PAW Patrol”. Kinderen, vooral in de leeftijd 3 tot 5 jaar zijn dol op ze, de pups uit de leuke en razend populaire serie PAW Patrol die dagelijks wordt uitgezonden op Nick Jr. en Nickelodeon

Abonneer op