VVN en Nickelodeon presenteren De Grote Verkeerstest!

27 november 2018
Thumbnail

Nederlandse en Vlaamse basisscholen testen verkeerskennis

De Grote Verkeerstest is het nieuwe spelprogramma van Nickelodeon dat vanaf maart 2019 in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN) wordt uitgezonden. In deze show waarin spel en plezier voorop staan en tegelijkertijd verkeerskennis wordt getest, strijden basisschoolleerlingen uit Nederland en België om wie het meeste weet en wie het veiligst onderweg is.

 

Week van ''Fiep in het verkeer''

24 oktober 2018
Thumbnail

Op 3 november gaat de week van Fiep Westendorp van start. Een week in het thema van verkeer. VVN maakte bijpassende lesbrieven voor juffen, meesters, en ouders van jonge kinderen.

3 tips om je kind op te laten vallen in het donker!

15 oktober 2018
Thumbnail

Herfst! ’s Ochtends is het nog donker als je van huis vertrekt en ’s avonds gaat de zon al vroeg onder. Dat merk je onderweg naar school, de winkel, je werk of sport. Dat betekent dat opvallen extra belangrijk is! Zeker voor kinderen. Wist je dat je in het donker acht keer zoveel kans hebt op een ongeval? 

In the Spotlight: Verkeersouder Annekie

15 oktober 2018

Voor de tweede editie van ‘’In the spotlight’’ belanden we bij de Prins Mauritsschool in Staphorst. Annekie Dunnink vertelt ons over haar activiteiten, successen en tips als VVN verkeersouder.  

Val jij op?

10 oktober 2018

Wist je dat 59% van de fietsers geen of geen volledige fietsverlichting voert? 

Abonneer op