Maak je Verkeersouderteam compleet (en krijg een cadeautje)

21 april 2022

Vele handen maken licht werk. Dat geldt zeker voor jouw inzet als verkeersouder. Daarom hebben we dit voorjaar mooie aanbieding: meld je nu een nieuwe Verkeersouder aan, dan krijgen jullie allebei iets leuks in de brievenbus!

Nieuwsbrief maart - Buiten leren over verkeer en de Dag van de Fietshelm

31 maart 2022

Kijkend naar buiten ligt het nu misschien niet voor de hand, maar buitenlessen zijn superleuk, gezond en leerzaam! En verkeersles leent zich daar natuurlijk perfect voor. 
Lees meer in onze nieuwsbrief over:

  • Verkeerslessen buiten en de Buitenlesdag
  • Wel of geen fietshelm?
  • VVN Minecraft Verkeerseducatie

Nieuwsbrief januari - Veilig op de fiets

4 februari 2022

Het schooljaar is alweer halverwege, wat gaat dat snel! Heb jij al ideeën voor activiteiten die je in de komende maanden kunt doen? In deze nieuwsbrief bieden we je graag weer wat inspiratie!

Verkeersouder achter de schermen: Alie Prins

17 juni 2021

VVN Verkeersouders zijn onmisbaar als het gaat om verkeer op school. Ze spelen een grote rol bij de verkeersveiligheid van kinderen. Hoe? Dat lees je in de serie “Verkeersouder: achter de schermen”. In dit deel ontmoeten we Alie Prins. Zij organiseert een OK! actie op de school van haar kinderen in Opeinde.

Lees de maandelijkse nieuwsbrief!

20 mei 2021

Met dit wisselvallige weer hebben wij weer leuke ideeën voor jullie om binnen of buiten spelenderwijs met verkeer aan de slag te gaan. Op school, het schoolplein of thuis! 

Abonneer op