Dodehoekdag bij leerlingen uit groep 7

16 september 2019

De dode hoek stond vandaag centraal op basisschool Het Volle Leven in Den Haag. Paul van Loon las - samen met minister Cora van Nieuwenhuizen - voor uit zijn nieuwe boek over de dode hoek. Ook volgden de leerlingen uit groep 7 een dodehoekles.

4x Kindvriendelijke fietsroutes

24 juli 2019
Verkeersouders Veilig Verkeer Nederland fietsroutes kinderen fietsen

Samen fietsen is een mooie manier om je kind wat te leren over het verkeer. Én het is natuurlijk hartstikke gezellig! Wij hebben vier niet te lange routes voor je op een rijtje gezet.

Landelijke Veiligheidsdag in Almere

14 mei 2019

In een brandweerauto zitten en horen wat politieagenten doen? Neem zaterdag 25 mei een kijkje bij de gratis toegankelijke Landelijke Veiligheidsdag in Almere! 

In de spotlight: Verkeersouder Reyer Kok

6 mei 2019

Reyer Kok is al ruim 8 jaar actief als VVN Verkeersouder. Hij zet zich in bij de basisschool van zijn kinderen: de Fredericusschool in Velp. “De school zit vlakbij het spoor en een kruising, dus ik vind veilig verkeer voor de leerlingen erg belangrijk.” En dat blijkt uit zijn activiteiten! Hij regelt verkeersactiviteiten, stuurt een team verkeersregelaars aan en heeft meegedacht over de reconstructie van de straat voor de school. 

Augmented reality app over de dode hoek

23 april 2019
Dodehoekgame 'Uit de hoek'

Weet jij de dode hoek aan te wijzen? Met de augmented reality app 'Uit de hoek' kun je samen met je kind ontdekken waar de dode hoek van grote voertuigen zich bevindt en waar je als fietser het beste kunt gaan staan.

Verkeersles in Dhaka

18 april 2019
Verkeersles in Dhaka VVN verkeersouders Bangladesh

Het verkeer in Bangladesh is flink anders dan in Nederland. Op de Nederlandse school NTC Tiktikkie in Dhaka zijn ze daarom een dag aan de slag gegaan met VVN lesmateriaal. En dat was een feest!

Abonneer op