Verkeersoudernieuwsbrief april 2019

18 april 2019

De lente is begonnen en we gaan weer vaker naar buiten! In onze Verkeersoudernieuwsbrief van april vind je informatie over mooie tools om kinderen en hun ouders te activeren op het gebied van verkeer.

Theatrale spelshow 'Ken je Fietsen'

8 april 2019

Jong geleerd is oud gedaan! De spelshow ‘Ken je fietsen’ voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 is gericht op fietsplezier en bewust fietsgedrag. De ‘Bike Brothers’ testen de kinderen op hun fietskennis en -skills!

Rondje Verkeer vernieuwd

15 maart 2019

Vanaf schooljaar 2019-2020 is onze verkeersmethode voor groep 1 t/m 3, Rondje Verkeer, compleet vernieuwd. De methode is straks volledig digitaal.

Pakket Verkeersspel niet leverbaar

28 februari 2019
Thumbnail

Het pakket Verkeersspel is op en kan helaas niet meer besteld worden! We zijn druk bezig met het bouwen van de online variant van het spel. Deze zal per april beschikbaar komen. Leuke alternatieven voor een verkeersweek zijn bijv. het pakket Veilig Oversteken of Op voeten en fietsen naar school. Bij de downloads bij het pakket Veilig op de Fiets vind je ook de leuke Fietswielspellen.

Excuses voor het ongemak!


 

Verkeersoudernieuwsbrief februari 2019

20 februari 2019

Het laatste nieuws voor Verkeersouders vanuit Veilig Verkeer Nederland! Lees o.a. over het VVN Verkeersexamen, De Grote Verkeerstest van Nickelodeon en Veilig Verkeer Nederland, en een online community voor Verkeersouders en leerkrachten!

Abonneer op