Bestel gratis de nieuwe PAW Patrol folder

11 januari 2018

Met trots presenteren we onze tweede folder in de serie 'Veilig met PAW Patrol'

Thumbnail

Is jouw kind ook fan van PAW Patrol? Wij zijn trots dat we onze tweede folder in de serie ‘Veilig met PAW Patrol’ mogen presenteren. Chase en zijn vriendjes leren ons deze keer hoe je bij winterse weersomstandigheden toch veilig door het verkeer gaat.

PAW Patrol

PAW Patrol is de razend populaire kinderserie die dagelijks te zien is op NickJr. en Nickelodeon. PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen.

Speciaal voor ouders met jonge kinderen

Veilig Verkeer Nederland en Nickelodeon werken samen om ouders en kinderen op een leuke en speelse manier bewust te maken van verkeersveiligheid en hun rol daarin. Zodat ouders hun kind helpen om zich veilig door het verkeer te bewegen. Nick.jr biedt een combinatie van programma's waar educatie en entertainment samen gaan, wat perfect aansluit op de manier waarop Veilig Verkeer Nederland het thuisaanbod voor ouders en kinderen invult. In 2017 maakten we al een folder over hoe je veilig door het verkeer gaat met je peuter of kleuter.

Bestel gratis!

In deze nieuwe folder geven we tips waar je op moet letten als je in de winter met je kind gaat lopen of fietsen. Als VVN verkeersouder kun jij deze folder kosteloos bestellen voor de ouders van jullie groepen 1 en 2!

Download hier de nieuwe PAW Patrol folder.